Recostal RSH ja RSV työsaumaraudoitteille on myönnetty Suomen Betoniyhdistys ry:n BY-Käyttöseloste!

Recostal RSH ja RSV -työsaumaraudoitteille on myönnetty Suomen Betoniyhdistys ry BY-käyttöseloste

HauCon on ylpeä ilmoittamaan, että Recostal RSH ja RSV -työsaumaraudoitteille on myönnetty Suomen Betoniyhdistys ry BY-käyttöseloste. Tämä merkittävä tunnustus korostaa tuotteiden korkeaa laatua ja luotettavuutta betonirakentamisessa. Recostal RSH ja RSV -raudoitteet tarjoavat erinomaisen ratkaisun työsaumojen vahvistamiseen, varmistaen rakenteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Mikä on BY-käyttöseloste?

Suomen Betoniyhdistys ry (BY) käyttösuositus on laatumerkintä, joka myönnetään tuotteille, jotka täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset betonirakentamisessa. Käyttöseloste myönnetään tuotteille, jotka ovat läpäisseet perusteellisen arviointiprosessin, ja se toimii takeena siitä, että tuote täyttää kaikki tarvittavat standardit ja soveltuu erinomaisesti suomalaiseen rakennuskäytäntöön.

Recostal RSH ja RSV -työsaumaraudoitteiden edut

Recostal RSH ja RSV -työsaumaraudoitteet on suunniteltu erityisesti työsaumojen vahvistamiseen betonirakenteissa. Nämä raudoitteet tarjoavat monia etuja, kuten:

  • Korkea laatu ja luotettavuus: BY-käyttöseloste varmistaa, että tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset.
  • Helppokäyttöisyys: Raudoitteet on suunniteltu helposti asennettaviksi, mikä nopeuttaa ja helpottaa rakentamista.
  • Kestävyys: Raudoitteet parantavat betonirakenteiden kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä, mikä vähentää huolto- ja korjaustarvetta.
  • Ympäristöystävällisyys: Tuotteet on valmistettu ympäristöä kunnioittaen, ja ne täyttävät kaikki alan ympäristöstandardit.

HauConin sitoutuminen laatuun

HauConin tavoite on tarjota asiakkailleen vain parhaita tuotteita ja ratkaisuja betonirakentamiseen. BY-käyttöselosteen myöntäminen Recostal RSH ja RSV -työsaumaraudoitteille on osoitus HauConin sitoutumisesta korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. HauCon jatkaa tuotteidensa kehittämistä ja parantamista, varmistaen, että ne vastaavat aina alan uusimpiin vaatimuksiin ja standardeihin.

Lisätietoa: info@haucon.fi

By käyttöseloste by 5 b ec2 nro 76 recostal työsaumaraudoite kansilehti

Palvelemme numerossa
0207 430 890