Haemme Espoon toimistollemme asiakaspalveluvastaavaa uuteen positioon

Tässä positiossa pääset vastaanottamaan saapuvia puheluita asiakkailta ja jälleenmyyjiltä sekä hoidat tilausten vastaanottamista ja seuraat tilauksia varmistaaksesi niiden toimituksen ajoissa. Teet läheistä yhteistyötä meidän varastomme ja logistiikan kanssa, jotta toimitukset sujuvat ongelmitta ja ylläpidät hyviä suhteita asiakkaisiin. Avustat asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa ja etsit heille sopivia ratkaisuja ja ohjeistat projektit eteenpäin vastuuhenkilöille. Päivität ja ylläpidät asiakas- ja projektitietoja omalta osaltasi.

Työ ei vaadi matkustamista, vaan sitä tehdään pääasiassa täällä Espoon toimistolla. Asiakaspalvelu tapahtuu pääosin suomeksi, joten hyvä suomen kieli on tärkeää. Englannin ja ruotsin kielen taito ovat eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset myös itse kehittämään omaa työtäsi. Pääset osaksi menestyvää tiimiä, jossa meitä on Suomessa nyt kahdeksan henkeä. HauConilla teemme yhdessä kivoja asioita ja henkilöstöedut ovat todella hyvät ja ilmapiiri rento ja hyvä. Olemme joustavia ja tuemme myös omaa kehittymistä ja kouluttautumista.

 

Mitä kaikkea muuta työ sisältää, lue lisää linkin alta tarkempi työn kuvaus ja mitä odotamme sinulta. Laita hakemus tulemaan 18.9 mennessä sitä kautta meille.

 

https://www.birn-partners.com/fi/avoimet-tyoepaikat/?hr=show-job%2F214192%26locale%3Dfi_FI

 

Vuonna 1988 perustettu HauCon-ryhmä on yksi Pohjoismaiden johtavista betonirakentamisen erikoistuotteiden ja teknisten ratkaisujen toimittajista rakennusteollisuudelle ja elementtitehtaille. Itsenäiset ja paikallisesti omistetut yksiköt toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteensä henkilöstöä on noin 100 ja liikevaihto n. 100 miljoonaa euroa. Suomen yhtiö on toiminut vuodesta 2012 alkaen.

Työmaa haucon

Palvelemme numerossa
0207 430 890