HauCon HA23 liikuntasaumaprofiili - PVC

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

HauCon HA23 on laadukas liikuntasaumaprofiili lattioiden laatoitustöihin.

Materiaali: PVC | Sauman leveys: 8 mm | Korkeusvaihtoehdot: 10, 12, 15 mm

Käyttökohteet: Marmori | Keraamiset laatat | Terrazzo | Kivi

HauCon HA23 tarjoaa joustavan ratkaisun erilaisten lattiamateriaalien liikuntasaumoihin. Sen monipuoliset korkeusvaihtoehdot mahdollistavat käytön erilaisissa projekteissa, varmistaen laadukkaan lopputuloksen.

HauCon HA23 - Monipuolinen liikuntasaumaprofiili laatoitustöihin

HauCon HA22 on korkealaatuinen liikuntasaumaprofiili, joka on suunniteltu erityisesti lattialaatoitusten tarpeisiin. Tämä PVC:stä valmistettu profiili tarjoaa luotettavan ratkaisun erilaisten lattiamateriaalien liikuntasaumojen toteuttamiseen.

Tekniset ominaisuudet

HauCon HA23 -liikuntasaumaprofiili on valmistettu kestävästä PVC-materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja toimivuuden vaativissakin olosuhteissa. Profiili on saatavilla kolmessa eri korkeudessa: 10 mm, 12 mm ja 15 mm. Tämä monipuolisuus mahdollistaa sen käytön erilaisissa lattiarakenteissa ja -paksuuksissa. Sauman vakioleveys on 8 mm, mikä sopii useimpiin laatoitusprojekteihin.

Käyttökohteet

HauCon HA23 soveltuu erinomaisesti monenlaisiin lattiamateriaaleihin, kuten:

  • Marmori
  • Keraamiset laatat
  • Terrazzo
  • Kivi

Tämä monipuolisuus tekee HauCon HA22:sta ihanteellisen valinnan niin asuinrakennuksiin kuin julkisiin tiloihinkin.

Liikuntasaumojen merkitys laatoituksessa

Liikuntasaumat ovat olennainen osa laadukasta lattialaatoitusta. Ne sallivat lattian pienet liikkeet, jotka johtuvat lämpötilan vaihteluista, rakenteiden elämisestä tai muista ympäristötekijöistä. HauCon HA23 -profiili mahdollistaa näiden liikkeiden hallitun tapahtumisen, ehkäisten samalla laattojen halkeilua tai irtoamista.

Asennus ja ylläpito

HauCon HA23 -profiilin asennus on suoraviivaista ammattilaiselle. Sen PVC-rakenne tekee siitä kevyen käsitellä, mikä helpottaa asennustyötä. Lisäksi PVC-materiaali on helppo pitää puhtaana, mikä vähentää ylläpidon tarvetta ja kustannuksia pitkällä aikavälillä.

HauCon HA23 -liikuntasaumaprofiili on luotettava valinta laadukkaaseen lattialaatoitukseen. Sen monipuolisuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä suositun vaihtoehdon niin ammattilaisille kuin vaativille rakentajillekin.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890