HauCon Muottilukko: Tehokas ratkaisu muottien kiinnitykseen

HauCon Muottilukko on kaksiosainan järjestelmä, joka koostuu kiilalukosta ja muottilukon kiristimestä. Tämä innovatiivinen yhdistelmä tarjoaa luotettavan ja turvallisen tavan kiinnittää harjateräs tai pyöröteräs muottiin.

Ominaisuudet:

  • Soveltuu 7-12 mm:n halkaisijaltaan oleville tangoille
  • Luistamaton kiinnitys takaa erinomaisen pidon
  • Kompakti koko: korkeus 120 mm, leveys 50 mm
  • Kestävä CA3350-materiaali

Kiilalukko varmistaa teräksen tukevan kiinnityksen, kun taas muottilukon kiristin mahdollistaa helpon ja nopean säädön. Yhdessä ne muodostavat tehokkaan ratkaisun, joka säästää aikaa ja parantaa työturvallisuutta rakennustyömaalla.

HauCon Muottilukko on suunniteltu ammattilaisille, jotka arvostavat laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta muottitöissä.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
113308 Kiilalukko Tempo-Schaler 117x51, 8-13mm 50 kpl 2 000 kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
113307 Kiilalukon kiristin 6/6A 1 kpl  
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

HauCon Alumiini Muottisidetanko

Alumiini pyörötanko 10mm muotinsidontaan, käytetään yhdessä muottilukon kanssa betonivalumuottien tehokkaaseen sitomiseen. Valmistettu kestävästä EN AW-6082 alumiiniseoksesta, tarjoaa korkean lujuuden ja erinomaisen korroosionkeston vaativiin rakennusprojekteihin.

Tutustu tuotteeseen

Malthus Muottivälike

Malthus muottivälike voidaan käyttää yhtä hyvin irtolaudoituksessa kuin kasettimuotin kanssa. Valikomassa Standardi muotevälike S, Vesitiivis VT sekä sokkeli halkaisuun ISO jossa on laipat pitämään halkaisueristeen paikoillaan. Valmistettu karkaistusta 6mm teräksestä jonka mitoitusvetolujuus on 14 kN sekä murtolujuus >20 kN.

Tutustu tuotteeseen

DYWIDAG Harvakierretanko

DYWIDAG harvakierretanko / muottisidetanko

Tutustu tuotteeseen

HauCon Kuusiokulmamutterit ja -jatkosmutterit

Hitsattavia muttereita muottitangolle ø15–32 mm. -jatkosmutterissa keskellä nasta jatkoksen keskittämistä varten.

Tutustu tuotteeseen

DYWIDAG Vesitiiveyslaippa

Tekee betonirakenteesta vesitiiviin katkaisemalla muottitangon keskellä rakennetta.

Tutustu tuotteeseen

HydraTec Lasikuitu Muottisidetanko

Kustannustehokas lasikuidusta valmistettu muottisidetanko Dywidag kierteillä 15mm ja 20mm. Suolavesi-, paisunta- ja pakkastestattu.

Tutustu tuotteeseen

HauCon Muottilukko - Tehokas ja turvallinen ratkaisu muottitöihin

HauCon Muottilukko on innovatiivinen kaksiosajärjestelmä, joka mullistaa muottitöiden tehokkuuden ja turvallisuuden rakennustyömailla. Tämä monipuolinen tuote koostuu kahdesta keskeisestä osasta: kiilalukosta ja muottilukon kiristimestä. Yhdessä ne muodostavat lyömättömän yhdistelmän, joka vastaa ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin muottien kiinnityksessä.

Miksi valita HauCon Muottilukko?

  1. Monipuolisuus: Soveltuu sekä harjateräksen että pyöröteräksen kiinnittämiseen, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun erilaisiin muottitöihin.
  2. Tarkka soveltuvuus: Suunniteltu 7-12 mm:n halkaisijaltaan oleville tangoille, mikä kattaa yleisimmät työmailla käytetyt teräskoot.
  3. Luistamaton pito: Kiilalukko ja muottilukon kiristin varmistavat yhdessä, että teräs pysyy tukevasti paikallaan kaikissa olosuhteissa.
  4. Kompakti koko: 120 mm korkea ja 50 mm leveä rakenne mahdollistaa käytön ahtaissakin tiloissa.
  5. Kestävä materiaali: Valmistettu laadukkaasta CA3350-materiaalista, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän vaativissakin työmaaolosuhteissa.
  6. Helppokäyttöisyys: Muottilukon kiristin mahdollistaa nopean ja vaivattoman säädön, mikä säästää aikaa ja parantaa työn tehokkuutta.
  7. Työturvallisuuden edistäjä: Luotettava kiinnitys vähentää onnettomuusriskiä ja parantaa työympäristön turvallisuutta.

HauCon Muottilukko on suunniteltu vastaamaan rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin. Se yhdistää innovatiivisen suunnittelun, korkealaatuiset materiaalit ja käytännöllisyyden tavalla, joka tehostaa muottitöitä merkittävästi. Olipa kyseessä sitten pieni remontti tai suuri rakennushanke, HauCon Muottilukko tarjoaa luotettavan ratkaisun muottien kiinnitykseen.

Investoimalla HauCon Muottilukkoon varmistat, että muottityösi ovat tehokkaita, turvallisia ja laadukkaita. Tämä monipuolinen työkalu on olennainen lisä jokaisen rakennusalan ammattilaisen työkalupakkiin, joka arvostaa laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Ota HauCon Muottilukko käyttöösi ja koe itse, miten se mullistaa muottityösi. Turvallisempaa, tehokkaampaa ja laadukkaampaa rakentamista HauCon Muottilukon avulla!

TEKNISET TIEDOT

  • Soveltuva tangon halkaisija:7-12 mm
  • Korkeus: 120 mm
  • Leveys: 50 mm
  • Materiaali: CA3350

 

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890