Erflex BR+ 150 Saumantiivistyspelti on suunniteltu työsaumojen tehokkaaseen tiivistämiseen rakennuskohteissa.

Rakenne: Kaksipuolinen | Bitumipinnoitettu | 4 suojateippiä

Asennus: Keskelle saumaa | Kiinnitys raudoitukseen asennusklipseillä | Limitys min. 150 mm | Asennussyvyys min. 30 mm

Ominaisuudet: Suojateipit ylä- ja alapuolella | Poistettava ennen asennusta

Erflex BR+ 150 tarjoaa luotettavan ratkaisun työsaumojen tiivistykseen. Sen helppo asennettavuus ja tehokas tiivistyskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin rakennusprojekteihin.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
1144021 Saumantiivistyspelti BR+ 150 2-puolinen 25 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Erflex BR+ 150 Saumantiivistyspelti: Tehokas ratkaisu työsaumojen tiivistykseen

Rakennusprojekteissa työsaumojen tiivistäminen on kriittinen vaihe rakenteen kestävyyden ja toimivuuden kannalta. Erflex BR+ 150 Saumantiivistyspelti on suunniteltu vastaamaan tähän haasteeseen tarjoamalla luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun.

Tuotteen rakenne ja ominaisuudet

Erflex BR+ 150 on kaksipuolinen saumantiivistyspelti, joka on varustettu bitumipinnoitteella. Tämä pinnoite parantaa pellin tiivistysominaisuuksia ja kestävyyttä. Pellin molemmilla puolilla on kaksi suojateippiä, yhteensä neljä, jotka suojaavat bitumipintaa ennen asennusta.

Asennus ja käyttö

Saumantiivistyspelti asennetaan keskelle saumaa, mikä varmistaa optimaalisen tiivistyksen. Ennen asennusta on tärkeää poistaa asennuksen puoleiset suojateipit. Tämä mahdollistaa bitumipinnan tarttumisen rakenteeseen tehokkaasti.

Kiinnitys ja limitys

Erflex BR+ 150 kiinnitetään raudoitukseen erityisillä asennusklipseillä. Tämä kiinnitystapa takaa pellin pysymisen paikallaan ja mahdollistaa sen tehokkaan toiminnan. Peltien limityksessä käytetään myös asennusklipsejä, ja limityksen tulee olla vähintään 150 mm. Tämä riittävä limitys varmistaa saumakohdan täydellisen tiiviyden.

Asennussyvyys ja käyttökohteet

Pellin asennussyvyydeksi suositellaan vähintään 30 mm. Tämä syvyys takaa, että pelti on riittävän syvällä rakenteessa toimiakseen tehokkaasti. Erflex BR+ 150 soveltuu erinomaisesti erilaisiin rakennuskohteisiin, joissa vaaditaan luotettavaa työsaumojen tiivistystä.

Yhteenveto

Erflex BR+ 150 Saumantiivistyspelti on käytännöllinen ja tehokas ratkaisu työsaumojen tiivistykseen. Sen kaksipuolinen bitumipinnoite, helppo asennettavuus ja luotettava kiinnitystapa tekevät siitä erinomaisen valinnan rakennusalan ammattilaisille, jotka arvostavat laatua ja toimivuutta. Käyttämällä Erflex BR+ 150 -peltiä voidaan varmistaa rakennesaumojen pitkäaikainen tiiviys ja kestävyys.

Tekninen Käyttöohje

Hyväksynnät

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890