MAX TW1061T Sidontalanka: Tehokas Ratkaisu Ammattimaiseen Sidontaan

MAX TW1061T sidontalanka on korkealaatuinen sidontaratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti MAX sidontalankakoneille. Tämä musta teräslanka, jonka halkaisija on 1 mm, tarjoaa erinomaisen lujuuden ja kestävyyden erilaisiin sidontatehtäviin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Yhteensopiva MAX RB441T ja RB611T sidontakoneiden kanssa
  • Musta teräslanka ammattimaiseen käyttöön
  • 1 mm halkaisija takaa optimaalisen sidontatuloksen
  • Saatavana 30 rullan laatikoissa tehokkuuden maksimoimiseksi

MAX sidontalanka TW1061T on ihanteellinen valinta rakennustyömaille, pakkaamoihin ja muihin teollisuuden aloihin, joissa tarvitaan luotettavaa ja tehokasta sidontaa. Tämä laadukas MAX sidontalanka varmistaa, että MAX sidontalankakoneesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tarjoten tasaisen ja varman sidontatuloksen joka kerta.

Valitse MAX TW1061T sidontalanka ja koe ero ammattimaisessa sidonnassa. Tilaa nyt 30 rullan laatikko ja tehosta työskentelyäsi MAX sidontakoneiden kanssa!

Tuotekoodi Nimi Pak. Lisää tarjouspyyntöön
105608 Sidontalankarulla MAX TW 1061T 1,0 musta 30kpl 30 kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

Sidontalanka Kuparoitu

Kuparoitu surrilanka raudoituksen sidontaa varten. Myydään 20kg paketissa (4x 5kg)

Tutustu tuotteeseen

Harjateräksen varoite

Harjateräksen varoitetta käytetään vapaiden harjaterästen raudanpäiden varoitusmerkkinä esim. estämään suojapeitteiden repeytymistä sekä lisäämään työturvallisuutta.

Tutustu tuotteeseen

Elementtien asennuspalat

Kestävät asennuspalat betonielementtien tarkkaan asentamiseen. Saatavilla 3-15 mm paksuuksina ja 4-10 tonnin kuormankestävyydellä väliseinäelementtien ja ontelolaattojen asennukseen.

Tutustu tuotteeseen

Muovikiilat

Muovi kiilat on valmistettu kestävästä PE-muovista.

Tutustu tuotteeseen

Eristeruuvit ja Eristenaulat

Eristeruuvilla tai eristepiikillä varmistat, että eristeet pysyvät kiinni valussa. Eristesiteellä kiinnitetään eristeet kiinni toisiinsa.

Tutustu tuotteeseen

MAX TW1061T Sidontalanka: Ammattilaisen Valinta Tehokkaaseen Sidontaan

MAX TW1061T sidontalanka on huippulaadukas sidontaratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattilaisten tarpeisiin. Tämä musta teräslanka, jonka halkaisija on tarkasti 1 mm, tarjoaa erinomaisen lujuuden ja kestävyyden monenlaisiin sidontatehtäviin.

Yhteensopivuus ja Tehokkuus: MAX sidontalanka TW1061T on optimoitu toimimaan saumattomasti MAX sidontalankakoneiden kanssa, erityisesti suosittujen RB441T ja RB611T mallien kanssa. Tämä yhteensopivuus takaa, että sidontaprosessi on nopea, tehokas ja luotettava, säästäen aikaa ja resursseja työmaalla.

Kestävyys ja Laatu: Valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, MAX TW1061T sidontalanka tarjoaa erinomaisen vetolujuuden ja kestävyyden. Musta väri ei pelkästään näytä ammattimaiselta, vaan myös auttaa suojaamaan lankaa korroosiolta, pidentäen sen käyttöikää haastavissakin olosuhteissa.

Käyttökohteet: MAX sidontalankakone yhdistettynä TW1061T lankaan soveltuu erinomaisesti moniin käyttötarkoituksiin:

  • Rakennustyömaat: betoniraudoitusten sitominen
  • Pakkaamot: lavojen ja suurten pakkausten sitominen
  • Teollisuus: erilaisten materiaalien ja tuotteiden niputtaminen

Pakkaus ja Saatavuus: MAX TW1061T sidontalankaa myydään 30 rullan laatikoissa, mikä mahdollistaa pitkäkestoisen ja keskeytymättömän työskentelyn. Tämä pakkausratkaisu on ihanteellinen suuriin projekteihin ja kiireisille työmaille, missä tehokkuus on avainasemassa.

Miksi Valita MAX TW1061T Sidontalanka:

  1. Erinomainen yhteensopivuus MAX sidontalankakoneiden kanssa
  2. Korkealaatuinen teräs takaa kestävyyden ja luotettavuuden
  3. 1 mm:n halkaisija sopii täydellisesti useimpiin sidontatehtäviin
  4. Musta väri suojaa korroosiolta ja näyttää ammattimaiselta
  5. 30 rullan laatikot takaavat tehokkaan työskentelyn ilman keskeytyksiä

MAX TW1061T sidontalanka on olennainen työkalu jokaiselle ammattilaiselle, joka arvostaa laatua, tehokkuutta ja luotettavuutta. Yhdistettynä MAX sidontalankakoneeseen, tämä tuote nostaa sidontaprosessin uudelle tasolle. Valitse MAX TW1061T sidontalanka projekteihisi ja koe ero itse!

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890