HDPE-kolmilistat naulauskaistalla ovat laadukkaita viistelistoja betonielementtien valmistukseen.

Tekniset tiedot: HDPE-materiaali | Kolmilista | Naulauskaista | Valmiit naulausreiät

Ominaisuudet: Kestää useita valukertoja | Suora koko mitaltaan | Ei kaareudu | Kestää konenaulausta

Käyttökohteet: Betonielementtiteollisuus | Elementtitehtaiden hyväksymä

Nämä viistelistat tarjoavat kustannustehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun betonielementtien valmistukseen. Ne säästävät aikaa ja rahaa kestävyytensä ja helpon asennettavuutensa ansiosta.

Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
111400 Viistelista massiivi naulauslaipalla 6,5 mm (9,0mm) 2,5m 100 m 6 000 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
111401 Viistelista PE massiivi, naulauslaipalla 10mm (14,2 mm) 2,5m 100 m 5 600 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
111402 Viistelista PE massiivi, naulauslaipalla 15 mm (21,2 mm) 2,5m 100 m 2 750 m
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

HDPE-kolmilistat naulauskaistalla: Tehokas ratkaisu betonielementtien valmistukseen

Betonielementtien valmistuksessa viistelistojen valinta on tärkeä osa prosessia. HDPE-kolmilistat naulauskaistalla ovat nousseet suosituksi vaihtoehdoksi monissa elementtitehtaissa niiden tarjoamien etujen ansiosta.

Kestävyys ja taloudellisuus

Yksi merkittävimmistä HDPE-kolmilistojen eduista on niiden kestävyys. Nämä viistelistat kestävät useamman valukerran, mikä tuo huomattavia säästöjä sekä ajallisesti että taloudellisesti. Kun samaa listaa voidaan käyttää toistuvasti, vähenee tarve uusien listojen hankkimiseen ja vaihtamiseen, mikä tehostaa tuotantoprosessia.

Helppo asennus ja käyttö

HDPE-kolmilistat on suunniteltu helpottamaan asennustyötä. Ne ovat koko mitaltaan suoria eivätkä kaareudu lainkaan, mikä tekee niiden asettamisesta ja kohdistamisesta vaivatonta. Tämä ominaisuus varmistaa, että betonielementtien reunat ovat tasaisia ja laadukkaita.

Kiinnityksen varmistaminen

Listoissa on valmiina naulausreiät, jotka mahdollistavat nopean ja tarkan kiinnityksen. Erityisen huomionarvoista on, että listat kestävät myös konenaulauksen ilman pirstaloitumista. Tämä ominaisuus nopeuttaa työskentelyä ja vähentää materiaalihukkaa.

Laatu ja hyväksyntä

HDPE-kolmilistat naulauskaistalla ovat saavuttaneet laajan hyväksynnän elementtitehtaiden keskuudessa. Tämä on osoitus niiden laadusta ja soveltuvuudesta vaativaan betonielementtituotantoon. Käyttämällä näitä listoja, valmistajat voivat varmistua tuotteidensa tasalaatuisuudesta ja prosessin sujuvuudesta.

Yhteenveto

HDPE-kolmilistat naulauskaistalla tarjoavat betonielementtien valmistajille tehokkaan, kestävän ja käyttäjäystävällisen ratkaisun. Niiden käyttö voi johtaa merkittäviin parannuksiin tuotannon tehokkuudessa ja laadussa, samalla kun se vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890