Pilari- ja seinävälike tarjoaa joustavan ratkaisun betonirakenteisiin.

Mitat ja yhteensopivuus: Saatavilla 20 mm, 30 mm ja 40 mm suojaetäisyyksille | Sopii 4-14 mm harjateräksille

Ominaisuudet: Mahdollistaa jälkiasennuksen | Tukeva lukitus | Ei taivu kasaan

Käyttökohteet: Pilarit | Seinät | Universaali käyttö

Tämä välike tarjoaa monipuolisen ratkaisun erilaisiin betonirakenteisiin. Sen tukeva rakenne ja joustava asennustapa tekevät siitä käytännöllisen valinnan monenlaisiin projekteihin.

Tuotekoodi Nimi Suojaetäisyys Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
101002 Välikepyörä Uni 20 4-12mm 20 mm 4 000 kpl 72 000 kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
101004 Välikepyörä Uni 30 4-12mm 30mm 1 500 kpl 30 000 kpl
pak
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
101006 Välikepyörä Uni 40 5-14mm 40mm 750 kpl 13 500 kpl
kpl
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Katso myös

Kassetta Seinä- ja holvivälike

Kassetta Seinä- ja holvivälike on kestävä ratkaisu raudoituksen tukemiseen. Pyöristetyt jalat takaavat vähäisen kosketuspinnan ja soveltuvuuden 4-16 mm raudoitteille, saatavilla 25-50 mm kokoina.

Tutustu tuotteeseen

Speedies Raudoitusvälike - Pehmeälle ja kovalle alustalle

Speedies raudoitusvälike on erittäin nopea asentaa ja parantaa työergonomiaa. Se säästää huomattavasti aikaa perinteisiin välikkeisiin verrattuna ja soveltuu sekä pehmeille että koville alustoille.

Tutustu tuotteeseen

Drupak PVC vapaa Tankovälike - Kovalle alustalle

PVC-vapaa välike on vahva ja kestävä ratkaisu kovan alustan alaraudoitukseen. 2 metrin pituinen tanko on suunniteltu kestämään painetta ja sisältää kätevän liitinjatkeen.

Tutustu tuotteeseen

ISO Tankovälike - Pehmeälle alustalle

2 metrin pituinen tankovälike alaraudoitukseen pehmeillä alustoilla. Nopeuttaa raudoitustyötä poistamalla tarpeen erillisille yksittäisille korokkeille.

Tutustu tuotteeseen

Praxi Seinä- ja holvivälike

Praxi Seinä- ja holvivälike on vahva tuki raudoituksille rakennusprojekteissa. Tasapaksut jalat takaavat erinomaisen kestävyyden ja tuote soveltuu 6-20 mm raudoitteille, saatavilla 25-50 mm kokoina.

Tutustu tuotteeseen

Lovellinen Tankovälike - Kovalle alustalle

PVC vapaa välike tarjoaa lujan tuen alaraudoitukselle kovilla ja pehmeillä alustoilla. 2 metrin pituinen tanko kestää painetta erinomaisesti ja on helposti jatkettavissa liitinjatkeella.

Tutustu tuotteeseen

RAS Rengasvälike

Monipuolinen raudoitusvälike betonielementtien valmistukseen. Kuusi erikokoista rengasta 190-310 mm halkaisijoilla ja 15-50 mm koroilla takaavat tarkan raudoituksen eri käyttökohteisiin.

Tutustu tuotteeseen

Monipuolinen pilari- ja seinävälike betonirakenteisiin

Pilari- ja seinävälike on keskeinen osa laadukasta betonirakentamista. Tämä tuote tarjoaa joustavan ratkaisun erilaisiin rakennusprojekteihin, olipa kyseessä uudisrakennus tai korjaustyö.

Joustavat asennusmahdollisuudet

Yksi tämän välikkeen merkittävimmistä eduista on sen mahdollistama jälkiasennus. Tämä ominaisuus tekee tuotteesta erityisen hyödyllisen tilanteissa, joissa välike on asennettava jo olemassa oleviin rakenteisiin tai kun suunnitelmiin tulee muutoksia rakennusprosessin aikana.

Kestävä rakenne takaa luotettavuuden

Välike on suunniteltu pysymään tukevasti paikoillaan käytön aikana. Sen edistyksellinen lukitus varmistaa, ettei välike taivu kasaan edes kuormituksen alla. Tämä ominaisuus takaa, että betonirakenteen suojaetäisyys säilyy suunnitellun mukaisena, mikä on olennaista rakenteen kestävyyden ja turvallisuuden kannalta.

Monipuoliset käyttökohteet

Tuote soveltuu erinomaisesti sekä pilareihin että seiniin. Sen universaali muotoilu tekee siitä monikäyttöisen välineen erilaisissa betonirakenteissa. Välike on yhteensopiva 4-14 mm harjaterästen kanssa, mikä kattaa useimmat tavanomaiset raudoitustarpeet.

Vaihtoehdot eri suojaetäisyyksille

Välikettä on saatavilla kolmelle eri suojaetäisyydelle: 20 mm, 30 mm ja 40 mm. Tämä valikoima mahdollistaa oikean suojaetäisyyden valinnan eri projekteihin ja rakenteisiin, varmistaen että betonirakenteet täyttävät niille asetetut vaatimukset.

Pilari- ja seinävälike on olennainen osa laadukasta betonirakentamista. Sen monipuolisuus, kestävyys ja joustavat asennusmahdollisuudet tekevät siitä arvokkaan työkalun rakennusalan ammattilaisille erilaisissa projekteissa.

haucon-catalog

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890